Ruim wonen

Direct grenzend aan het grootse bosgebied van Almere; het Kathedralenbos en in het groene buitengebied van Almere Oosterwold wordt in CPO verband een aantal kavels ontwikkeld. Een gemeenschappelijke weg en een gracht zorgen voor een praktische en natuurlijke begrenzing. De ontsluiting vindt plaats via een gezamenlijk aan te leggen kavelweg.

Duurzaam

De isolatie van de woning is optimaal, de puien zijn voorzien van warmte en geluidswerende triple-beglazing, de warmte en warm water wordt verkregen uit een energiezuinige warmtepomp, slimme ventilatietechniek en additioneel zonnepanelen op het dak zorgen voor een Energie Prestatie Norm van omstreeks de nul. Dit betekent minimale afhankelijkheid van het nutsbedrijf.

Afwerking

De woning is standaard voorzien van sanitair en aansluitingen voor een keuken. Plafonds zijn voorzien van spacwerk, wanden worden behangklaar opgeleverd. Alle verblijfs- en verkeersruimten zijn voorzien van lichtpunten en wandcontactdozen. De vloer is voorzien van vloerverwarming. De buitenkozijnen zijn onderhoudsarm. De buitengevel is standaard van beton, eventueel af te werken met stucwerk.

Buiten wonen

Wonen in het landelijk buitengebied Oosterwold, dicht bij een stad met alle voorzieningen maar ook in hoge mate zelfvoorzienend zijn: dat is een droom die in EcoTuinlaan kan worden gerealiseerd.

De woningen worden gebouwd op ruime bouwkavels, ontsloten via verharde wegen met straatverlichting en omzoomd door waterpartijen.

Maatwerk wonen

De woningen zijn opgebouwd uit verschillende modules van 6×6 meter. Eén kernmodule bevat alle technische en natte ruimtes, te combineren met modules voor slaapkamers en woonkamer / keuken.

De woning varieert van minimaal 108m2 woonoppervlak (exclusief buitenberging) tot maximaal 324m2 woonoppervlak.

Mocht u een bedrijf aan huis hebben met een huisgebonden beroep, zoals dat van een administratiebureau, een kapper, huisarts etc. dan is er de mogelijkheid om maximaal 50% van het vloeroppervlak hiervoor te gebruiken.

De woningen zijn voorzien van duurzaam sanitair en de aansluitpunten voor een zelf aan te schaffen keuken.

De afwerking van de wanden is behangklaar. De plafonds worden standaard voorzien van wit spacwerk.

Nieuwsgierig? Blijf op de hoogte!

INSCHRIJVEN