Snelle verbinding

Vanaf Oosterwold is er een zeer snelle bus verbinding met Almere Centrum, Harderwijk en Zeewolde.

Maatwerk

Ruime bouwkavels vanaf circa 1200 m² (bruto) die verbonden zijn met verharde wegen. Verder zijn er veel waterpartijen rondom de kavels.

Bos Omgeving

De kavels zijn omgeven door bos, water en openbaar groen, wat maakt dat u veel privacy heeft.

Ecologisch verantwoord

Bij de bouw van deze woningen staat ecologisch verantwoord wonen voorop.

Buiten wonen

Wonen in het landelijk buitengebied Oosterwold, dicht bij een stad met alle voorzieningen maar ook in hoge mate zelfvoorzienend zijn: dat is een droom die in EcoTuinlaan kan worden gerealiseerd.

De woningen worden gebouwd op ruime bouwkavels, ontsloten via verharde wegen met straatverlichting waar het noodzakelijk is en omzoomd door waterpartijen en sloten.

Locatie

De locatie is nader te bepalen in Almere Oosterwold.

Het Kathedralenbos waaraan Almere Oosterwold is gelegen loopt kilometers door en is via een wandel- en fietspad toegankelijk tot aan Zeewolde. In deze habitat vind je reeën, vossen, konijnen, buizerds, uilen en vele andere polderdiersoorten.

Actieve bewoners

EcoTuinlaan richt zich op actieve bewoners, die een eigen moestuin willen onderhouden of een wat minder arbeidsintensieve boomgaard. Overschot van het eigen geteelde product kan met andere bewoners over en weer worden uitgeruild via de eigen website en aanverwante media.

Het verder behulpzaam zijn op basis van goed buurmanschap is zoals dat op het platteland te doen gebruikelijk is, uit te bouwen naar eigen behoefte.

Maaltijdverzorging, of gewoon bij elkaar een hapje eten, er is ruimte voor op basis van eigen initiatief, niets moet alles mag.

Privacy

De eigen ruime bouwkavel biedt veel privacy, de tuininrichting is vrij maar kan worden ondersteund vanaf ontwerp, aanleg en onderhoud door professionals. Of gewoon door uw buren, vrienden of bezoekers die in bepaalde jaargetijden de gewassen plukken en in ruil hiervoor het onderhoud hieraan verzorgen.

De woonhuizen zijn zo ontwikkeld dat er vanuit de eigen woning veel zicht is op groen en water.

Om de kwaliteit van de buitenruimte te waarborgen worden er tussen de kavels en naar de openbare straat toe groene heggen geplant, onderhoud hiervan kunt u zelf doen maar ook gemeenschappelijk aanbesteden.

De heggen aan de straatzijde zijn maximaal 1 meter hoog, tussen de kavels wordt 1,20 meter aangehouden.

De gevels van de woningen zijn in de basis van grijs beton, deze kunnen naar keuze worden voorzien van stucwerk, of kunnen uitgevoerd worden in hout of cortenstaal.

Nieuwsgierig? Blijf op de hoogte!

INSCHRIJVEN